Підходи до виховання постійно змінюються. Сучасні мами та татусі з працею встигають за новомодними віяннями в педагогіці. На їхні плечі лягає вантаж всіляких штампів, типу «ти повинен …», «справжня мама завжди …» і т.д. А це виливається в стрес, який позначається на дитині. Від цього ніхто не застрахований. Тому молодим батькам ми рекомендуємо купити книги Людмили Петрановської – російського сімейного психолога, психодраматиста, педагога і тренера. У всіх книгах Людмили Петрановської звучить щира турбота про дітей. Автор пояснює базові принципи виховання і допомагає гармонізувати відносини між членами сім’ї.

Нова книжка відомої сімейної психологині, авторки бестселерів «Що робити, коли…» і «Таємна опора…» відповідає на одвічні запитання батьків про особливості виховання дітей. Дуже часто виявляється, що саме незгоди у взаєминах змушують дитину поводитися не найкращим чином, а батьків — дратуватись і вдаватись у відчай. Дорослі не розуміють потреб і захоплень власних дітей, а діти не слухаються, нехтують правилами і брешуть.

Експертка у сфері виховання допоможе знайти з дитиною спільну мову, розв’язати конфліктні ситуації, зберегти терпіння та віднайти розуміння й мир у сім’ї.