У Рівненській обласній бібліотеці для молоді відбулася творча зустріч з цікавим та талановитим українським письменником Сергієм Гридіним. На зустріч завітала учнівська молодь школи №10 м. Рівного. Захід відбувся у межах презентації книг національно-патріотичного виховання, у рамках програми Рівненської обласної ради. Ми мали чудову нагоду безпосередньо поспілкуватися із одним з авторів.

Під час зустрічі пан Сергій розповів про себе та свій творчий шлях. Цікаво було почути про книги з уст автора, адже ніхто краще та цікаві від автора не розповість про історії створення текстів, підводні камені, труднощі у процесі написання. Особливо молодих людей зацікавили розповіді про повісті «Сапери» та «Відчайдушні». Також письменник поділився досвідом перебування у АТО. Крім того, ми дізналися, що писати Сергій Гридін почав для свого сина, щоб заохотити його до читання.

Панувала атмосфера діалогу та невимушеної атмосфери. Надзвичайно приємно було побачити зацікавленість молоді та чути багато запитань у розмові з автором. Дякуємо за прекрасну зустріч!