«Соціальна поезія: нутро сучасності чи високе слово» – саме таку назву мав перформанс-діалог з відомою  письменницею Татою Рівною, що відбувся 7 жовтня в Рівненській обласній бібліотеці для молоді. Темою діалогу стала сучасна соціальна поезія, як відображення актуальних подій у суспільстві. Відома рівненська письменниця, разом зі студентами Рівненської медичної академії, обговорювали, що таке соціальна поезія, якою вона буває, що описує, яка її мета.

Під час діалогу Тата Рівна навела чимало цікавих прикладів соціальної поезії різних жанрів. А ще на зустрічі обговорювалось питання для чого потрібно читати вірші. За словами самої письменниці, поезія – це фітнес для мозку. Читаючи різноманітну  ми розширюємо свій кругозір, знаходимо нові слова й порівняння, які можемо використовувати у житті й професії.

Спілкуючись зі студентами, Тата Рівна прочитала декілька своїх віршів, попередньо ознайомивши публіку з коротенькою історією їх написання. Нагадаємо, що Тата Рівна не лише талановита письменниця, а й упорядниця, редакторка, фотографиня, дружина та мама двох діток, які часто стають героями її віршів і казок.