У Рівненській обласній бібліотеці для молоді відбулася презентація нової поетичної збірки «Обабіч раю. Супроти пекла» Іванни Голуб, виданої у «Письменницькій робітні «Оповідач». Подія пройшла на платформі Zoom. До заходу долучилися працівники та читачі книгозбірень області.
У творчому доробку авторки такі книги: «Я вишиваю власними сльозами», «Вишневий біль», «Чесний хрест» та дитячі збірки: «П’ять сонячних казок», «Матусині віршики», «Малята — віршенята» та ін.


Як зазначила пані авторка, нова поетична збірка – дует поем про любов і війну, Інь і Ян, чорне і біле, день і ніч. Поетка, літературознавець, кандидат філологічних наук Тетяна Шептицька стверджує, що: «Поема Іванни Голуб є черговою спробою мистецького осмислення архетипів Єви та Ліліт у літературі. У світовому письменстві до цієї вічної теми звертались М. Цвєтаєва, Г. Чубач, М. Гумільов, С. Чернілевський, А. Франс. Проте авторка (і це важливо!) привносить дещо своє до розуміння двох жіночих образів, двох моделей поведінки та життя». Учасники із задоволенням слухали рядки з поем, які авторка зачитала особисто.

До нових зустрічей на заходах у Рівненській обласній бібліотеці для молоді.