👉«Пиши, скорочуй. Як створити дієвий текст», автор – Максим Ільяхов, Людмила Саричева
Книга про те як писати листи, на які відповідатимуть, і розсилки, від яких не відписуватимуться, як створювати дієві й коректні рекламні оголошення та як викладати думки стисло, чітко та переконливо, без мовного сміття, фальші й штампів.

👉 “Українська легко!”, автор – Наталія Клименко
Це книжка для тих, хто прагне запобігти помилковому слововживанню, бажає дізнатися нові фразеологізми й синоніми, намагається уникнути вживання не властивих українській мовній традиції зворотів і висловів. У цьому вам допоможуть наочні ілюстрації зі стислими правилами, прикладами вживання і корисні статті. Цю книжку створено з мрією про те, що колись в Україні буде модно знати декілька мов, а говорити українською!

👉 “Мовні війни”, автор – Володимир Селезньов
Сьогодні часто тиражують твердження, нібито українська мова – це та сама російська, але зіпсована польськими та «галицькими» словами. Чи так суттєво вплинула польська мова на українську? Скільки полонізмів та інших запозичень насправді містить українська мова? Узагалі, чи шкідливі запозичення і як саме взаємодіють різні мови? У книжці вперше комплексно розглянуто ці та інші мовні питання і спростовано міф про «зіпсованість» української мови полонізмами, «галицизмами», неологізмами тощо.