29 березня о 14:30 запрошуємо познайомитися із серією інклюзивних книг універсального дизайну навчального спрямовування «Маленький Круасан у великому світі». Подія відбудеться у Рівненській обласній бібліотеці для молоді, Київська, 18 (відділ сімейного читання) у рамках Всеукраїнського тижня дитячого та юнацького читання за участі внутрішньо переміщених осіб із зони бойових дій.

Знайомство із проєктом відбудеться за участі співавторки серій інклюзивних книг універсального дизайну «Маленький Круасан у великому світі», української поетеси, прозаїкині, перекладачки, бардеси Валентини Люліч.

Проєкт «Маленький Круасан у великому світі» реалізовано Всеукраїнською громадською організацією людей з інвалідністю по зору «Генерація успішної дії», за підтримки Українського культурного фонду, що передбачає видання серії з 7 інклюзивних навчально-пізнавальних видань «Маленький Круасан у великому світі» та виготовлено до них сім розвиваючих відео пластилінової анімації. Зазначений культурний продукт покликаний сприяти розвитку ігрової, трудової та побутової орієнтації дітей з інвалідністю різних нозологій.