Щойно у молодіжці відбулося грандіозне дійство – свято “Відкриваємо серця для Різдва” для молоді з інвалідністю та їхніх батьків. Різдво – це особливе і тихе сімейне свято, очікування першої зірки, що сповістила про народження Божого сина.

У цей час здійснюються мрії, все оповито ароматом ялинки і радістю від одержання подарунків. Ми всі обожнюємо різдвяні та новорічні казки, колядки та вертепи. Отож, поринути у світ такої різдвяної казки спочатку нам допомогли учні Рівненської музичної школи #1 ім. М. Лисенка – вокальний ансамбль “Перлинка” на чолі із керівником Оксаною Цибульською та концентмейстром Ольгою Вакуліч – виконали композиції “Дзвони дзвонять” (муз. Н.Угрин), “Нічка та ясная” (обробка З.Мартин), “Добрий вечір, люди” (муз.Горової), колядку “Небо і Земля”, щедрівку “Щедрик”.

Продовжили святкову естафету студенти Рівненського музичного училища – ансамбль в чотири руки + флейта Михайло Басараб та Софія Мартович. Вони виконали композицію Баха “Жарт”. А дитячий ансамбль школи мистецтв Корнинської сільської ради на чолі з їхнім керівником Михайлом Дідчуком та їхнім директором Любомиром Пастушенком порадували усіх вертепом, обрядовим вбранням і виконали “Різдвяну композицію”.

Далі – знову вихованці Рівненського музичного училища – неперевершений ансамбль в чотири руки в особах Наталії Касянчук, Тетяни Корольової-Жук та їхнє виконання твору Берковича “Український танок”. Продовжив магію вечора твір Гершвіна “Плескай в долоні” у виконанні Михайла Басараба на саксофоні. По закінченню програми голова ГО “Шлях без обмежень ” провела звітні збори про виконану роботу за 2022 рік, по закінченню яких відбулося традиційне чаювання для усіх присутніх.
Дякуємо нашим учасникам за казкову атмосферу, море позитиву, релаксу та антистресу у такий непростий, з тривогами, час! До нових, яскравих зустрічей!