У Рівненській обласній бібліотеці для молоді у рамках літніх майстерок творчості «Parasolka» відбулася вікторина про книги та розіграш «Чарівної кольорової парасольки». Учасники прийшли на останній захід наших сезонних майстерок, щоб перевірити свої знання про книги. Спочатку всі поспілкувалися та розглянули різні книги, які є у нас в бібліотеці, від найменших до найбільших.

Команди «Маки» та «Соняхи позмагалися за перемогу у вікторині. Відповідали на різні питання: з чого складається книга, які були перші книги, сучасне книги та де ж книги зберігають і друкують. Учасники були всі зацікавлені у завданнях. І ніхто не очікував, що завзяття двох команд вивело рахунок у нуль. Тож ми вітали дві команди переможців. Також на початку кожен учасник тягнув свій номерок, який в кінці розігрували. У випадковому порядку ми привітали нашу переможницю, яка забрала свою чарівну кольорову парасольку з собою.

Дякуємо усім, учасникам наших майстерок. Навіть, якщо ви були лише на одній – ви вже частинка нашої «Parasolkи». Ми за вами сумуємо!