8 серпня у Рівненській обласній бібліотеці для молоді відбулися «Голосні читання про братів наших менших» (до Всесвітнього дня кота) для дошкільнят з літнього дитячого табору з центру розвитку дитини «Перлинка».

Під час заняття розмовляли про котів, які є улюбленими тваринами не тільки багатьох дорослих, а й дітей. Дошкільнята читали запропоновані вірші «Що тобі снилося, кицю?» Ксенії Бондаренко, «За вікнами мрячить…» і «Коти ніколи зграями не ходять…» Надії Гуменюк. Також бібліотекар презентувала для наших наймолодших користувачів науково-популярні та літературно-художні видання про котів. Діти погортали сторінки такої енциклопедії та художніх книжок, як «Коти. 50 найпопулярніших порід», «Історії з Читаполіса. Мурчитела» Євгенії Пірог, «Історії порятунку. Загублене кошеня» Люсі Деніелса, «36 і 6 котів-рятувальників» Галини Вдовиченко.

Після цього під керівництвом бібліотекаря учасники голосних читань виготовляли іграшкових котиків, які стануть не тільки окрасами домівок, а й улюбленими іграшками юних відвідувачів. Діти отримали заряд натхнення. До наступних зустрічей!