«День молоді на Оствиці» відбувся. На щастя, нам не завадила ні погода, ні повітряна тривога, як тогоріч. Участь у нашому святкуванні взяли близько 100 осіб з ТГ Рівненської області та внутрішньо переміщені особи.

Україна цього року вдруге святкувала День Молоді, разом з більшістю країн світу. З цієї нагоди молодіжний простір «НОТА» разом з «Мріємо та діємо» підготували багато класних подарунків та сюрпризів.

12 серпня, на День молоді, наші медіадрайвери відкрили лабіринт медіаграмотності «НЕ ВІРРР – ПЕРЕВІРРР» на Європейській площі. Лабіринт –  це мобільна конструкція , що складається з 12  кімнат, кожна з яких присвячена одній з тем медіаграмотності. Мандрувати кімнатами, навчитися орієнтуватися в потоці інформації і мислити критично до нас прийшли понад 300 молодих людей.

Далі власне, 13 серпня, була Оствиця. Спочатку зіграли інтелектуальний командний квіз і на завершення переглянути фільм «Лети зі мною», який учасники обрали самі шляхом голосування у соціальних мережах. Фільм наданий українським кінодистриб’ютором Артхаус Трафік.

Вдячні парку історичної реконструкції «Оствиця» та всім-всім учасникам – ви зробили цей день неймовірно яскравим, теплим та позитивним.