📑 Науково-теоретичний та інформаційно-практичний журнал «ФІНАНСИ УКРАЇНИ»
У журналі висвітлюються актуальні наукові питання економіки й фінансів, зокрема: глобальна економіка та міжнародні фінанси; управління державними фінансами; бюджетна, податкова, монетарна, митна політики; теорія та історія економіки й фінансів; фінансово-економічне регулювання;
фінанси соціальної сфери; облік та аудит; ринок фінансових послуг; фінанси інституційних секторів економіки; критика та бібліографія. Видаються тематичні номери за матеріалами “круглих столів”, наукових семінарів, науково-практичних конференцій.

📑 Інформаційно-аналітичний журнал «Економіка.Фінанси.Право.»
На сторінках журналу висвітлюються питання, пов’язані з вирішенням конкретних проблем економіко-правового та фінансового характеру. Зокрема із економічних, юридичних наук, з обліку та аудиту.

📑 Науковий журнал «Економіка України»
Розкрита проблематика: економічна теорія; теоретичні та практичні питання менеджменту; фінансова, податкова та кредитна сфери; страхування; регіональний розвиток і децентралізація; АПК; світогосподарські зв’язки; економічні проблеми природокористування; економіка зарубіжних країн; соціальні проблеми, освітянська галузь; історичний аспект в економічній науці.