Cьогодні з нагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотек відбувся онлайн-семінарі «Екологічна просвіта та інформування у роботі бібліотек в умовах воєнного стану», який організувала Всеукраїнська екологічна ліга / All-Ukrainian Environmental League. Захід пройшов на платформі Zoom та зібрав понад 100 учасників з бібліотек усієї України.
Упродовж багатьох років ВЕЛ плідно співпрацює з бібліотечними закладами та проводить різноманітні інформаційні події, тренінги, майстеркласи, конкурси тощо і надає актуальні авторські та партнерські матеріали про екологію для користувачів книгозбірень. Сьогоднішня зустріч не стала винятком.
Слухали Тимочко Тетяну, голову ВЕЛ з темою про вплив на довкілля країни російської військової агресії; Боліла Мирославу з темою про екологічні ігри як спосіб залучення молоді та дітей до природоохоронної діяльності; Пащенко Олену, заступницю голови ВЕЛ з темою про психопідтримку дітей, які зазнали впливу військових дій через природу; Вавер Марію, координаторку ГО “Міжрегіональний центр наукових досліджень та експертиз” з темою “Мої 10 кроків для збереження довкілля”.
Дякуємо спікерам та організаторам за важливий семінар та можливості отримати матеріали для бібліотеки!