Рівненська обласна бібліотека для молоді оголошує збір книг для облаштування книжкових полиць у місцях перебування внутрішньо переміщених осіб.  Збір книжок для дітей та дорослих проводиться у відділі абонементу книгозбірні, що за адресою вул. Київська, 18 (район автовокзалу).

Рівненська обласна бібліотека для молоді спрямована на забезпечення освітніх, інформаційних, соціокультурних, естетичних та дозвільних потреб містян та  активно організовувала різні заходи та акції. Зокрема, до Міжнародного дня дарування книг тривав збір книжок для дітей з реабілітаційного центру, до якого жителі Рівненської області долучалися із задоволенням.

Так, щоб забезпечити максимально комфортне перебування та дозвілля внутрішньо переміщених осіб із зони бойових дій вирішили здійснити збір книжок для різних вікових груп: діти, молодь, дорослі та, відповідно, організувати книжкові полиці у місцях тимчасового проживання (гуртожитки).

Від початку акції зібрано понад 60 книг, серед яких твори класиків української та зарубіжної літератури, навчальна література, в тому числі іноземними мовами, низка дитячих казок.

До формування книжкових полиць долучаються здебільшого активні користувачі бібліотеки, які у свою чергу, поширюють інформацію серед знайомих рівнян, котрі діляться як новими книгами, так і сімейними бібліотеками.

Просимо всіх небайдужих долучитися до збору книжок та організувати цікаве дозвілля для усіх, хто потребує емоційної розрядки.

Ми – українці, одна велика родина і маємо всі активізуватися, щоб підтримувати один одного у важкий час.