Сьогодні, 24 листопада у Рівненській обласній бібліотеці для молоді відбувся літературно-мистецький вернісаж «У кожного своя зброя» з Тамарою  Бацмай –  рівненською  дитячою письменницею, членкинею Рівненської обласної організації НСЖУ та обласної організації НСПУ, також членкинею Українського клубу авторської пісні та співаної поезії.

На захід завітали студенти Рівненського коледжу економіки та бізнесу, викладачі, друзі та всі охочі.
Присутні познайомились із творчістю авторки дитячих книг з серії «Світ навколо нас», яка користується величезним попитом у лікарів-логопедів для виправлення мовних дефектів у дітей.

В процесі спілкування з пані Тамарою учасники заходу мали можливість послухати надзвичайну, проникливу поезію. Це вірші: «Молитва», «Настрій», «Звернення до Шевченка», «Про заздрість» та інші. Також патріотичну поему «Голод».
Зустріч проходила під акомпанемент членкині Українського клубу авторської пісні та співаної поезії та членкині Всеукраїнської музичної спілки, авторки та виконавиці – Валентини Слуквіної. Прозвучала пісня на слова Тамари Бацмай «Любовний полон» та «З вірою у серці» на військову тематику, музика Валентини Слуквіної.

Захід доповнювала виставка живопису пані Тамари, яка своєю різнобарвною, насиченою кольоровою гамою позитивним чином впливала на настрій та вселяла надію на краще.
Літературно-мистецький вернісаж «У кожного своя зброя»  відбувся у теплій та затишній атмосфері.