У Рівненській обласній бібліотеці для молоді відбувся майстерклас «Малюнок тушшю», який провела молода художниця Surella Colomba (Антоніна Колодюк) з м. Здолбунів. До нас завітали десятикласники Обарівського ліцею разом класним керівником Верешко Іриною Олександрівною та заступником директора з виховної роботи Омельчук Оленою Ростиславівною.

Під час знайомства ми дізналися, що мисткиня надає перевагу графіці через її лаконічність та матеріальність, зокрема завдяки відчуттю фактури та текстури. Тематику робіт, як зазначила Антоніна, визначає захоплення легендами та міфологією і  готичною прозою. Для творчості додають вражень пішохідні мандрівки цікавими містечками та селами.

На майстеркласі усі присутні мали змогу відчути себе художником та насолодитися філігранною робою із тушшю. Лінії виходять тонкими, тож можна добре промалювати деталі та з головою поринути у процес. Результати майстеркласу також порадували, а спілкування створило невимушену атмосферу. Дякуємо всім та до нових зустрічей!

Share:

administrator