Представляємо наш “Молодіжний календар” на другий квартал 2023 ❤️

🤓🔥 Незвичні та актуальні, важливі та кумедні, офіційні та неофіційні дати про молодь, суспільство, літературу, історію, науку, культуру, відомих людей – для молоді. З нами ви знатимете більше про кожен день! Отож, подивимося, що у нас у квітні, травні та червні? Якщо так, то гайда до перегляду!

🍀 15 квітня – День довкiлля
Український день довкілля відзначається у третю суботу квітня. Цього дня громадські організації проводять заходи, спрямовані на поліпшення стану навколишнього середовища, очищення водних джерел, озеленення, збереження заповідних об’єктів, поширення екологічних знань.

☀️ 3 травня – День Сонця
Щорічно 3 травня у світі відзначають Міжнародний день Сонця. Нині це також негласне професійне свято для сотні тисяч фахівців, які працюють на інноваційних сонячних електростанціях.

❤️ 14 червня – Всесвітній день донора крові
Щороку 14 червня країни всього світу відзначають Всесвітній день донора крові. Ця подія – це привернення уваги громадськості до питання про потреби людства в безпечній крові та її компонентах або препаратах, і висловлення подяки донорам крові за те, що вони здають кров і допомагають рятувати життя людей.