Запрошуємо Вас на урочисте нагородження переможців обласного конкурсу на краще декламування творів Григорія Сковороди «Людина на всі часи», яке відбудеться 12 грудня о 13:00 у Рівненській обласній бібліотеці для молоді, що за адресою вул. Київська,18.  

Конкурс 2022 року проводився з нагоди відзначення 300-річчя від дня народження філософа, мандрівника, поета, богослова і композитора на державному рівні (відповідно до Постанови Верховної Ради України «Про відзначення 300-річчя з дня народження Григорія Сковороди» від 04.11.2020 № 973-IX.).

Участь у конкурсі взяли понад 90 учасників з різних територіальних громад Рівненської області. Зважаючи на велику кількість конкурсних робіт та талановиту декламацію молоді, члени журі вирішили розділити призові місця між учасниками з однаковою кількістю балів:

1 місце розділили – Вікторія Нагорна, учениця Здолбунівського ліцею №;

Марія Гурінчук, учениця Бистрицького ліцею.

2 місце – Яна Боюка, художня керівниця Карпилівського СБК;

Лілія Лагода, Рокитнівська ТГ.

3 місце – Максим Яницький, учень Березнівського ліцею №2;

Тетяна Кравчук, студентка РДГУ.

Відеороботи оцінювали члени журі серед яких: голова ГО «ЛІТЕКО», завідуюча відділом методично-менеджментової роботи та креативних індустрій Комунального закладу «Рівненського обласного центру народної творчості» Рівненської обласної ради Людмила Стасюк; фотохудожник Олександр Майструк;

артистка драми Рівненського академічного українського музично-драматичного театру Юлія Крет; поетеса, прозаїк, член Національної спілки письменників України Валентина Люліч та молодий митець, член ГО «Молода Просвіта» Захар Сидорук.

Переможці обласного конкурсу на краще декламування творів Григорія Сковороди «Людина на всі часи» отримають дипломи та подарунки.

Організатори події: Рівненська обласна бібліотека для молоді.

На захід запрошені молодь, поціновувачі творчості, особи із числа внутрішньо переміщених, фотографи, журналісти та всі бажаючі.

За детальнішою інформацією звертайтесь за тел.: (0362)63-74-86 (читальний зал).