Сьогодні в молодіжці було святково. Відбулася визначна подія – нагородження переможців обласного  конкуру на краще декламування творів Григорія Сковороди серед молоді віком від 10 до 40 років «Людина на всі часи», який приурочений 300-сот річчю від дня народження видатного  філософа, поета, мандрівника, богослова, педагога – Григорія Сковороди.

До нас завітали переможці конкурсу – Марія Гурінчук, Вікторія Нагорна, Яна Боюка, Максим Яницький, Тетяна Кравчук. Всі отримали дипломи і подарунки, якими нагороджувала директорка Рівненської обласної бібліотеки для молоді Світлана Патрикей.

В цій дружній атмосфері всі присутні мали змогу почути чудове, майстерне, талановите декламування творів Григорія Сковороди, з якими наші учасники прийшли до перемоги.

На нагородження переможців завітали члени журі: Людмила Стасюк голова громадської організвції «Літеко», завідувачка відділом методично-менеджментової роботи та креативних індустрій Комунального закладу «Рівненського обласного центру народної творчості» Рівненської обласної ради,  Олександр Майструк – рівненський фотохудожник, член Національної спілки фотохудожників України, член Міжнародної федерації фотомистецтва, лауреат премії «Філантроп»,      Валентина Люліч – рівненська поетеса, прозаїк, членкиня Національної спілки письменників України, керівник Українського клубу авторської пісні та співаної поезії, Юлія Крет – артистка драми Рівненського академічного українського музично-драматичного театру.

Журі зазначило, що отримали задоволення від перегляду відео робіт, щиро висловлювали захоплення великою кількістю талановитих учасників. Побажали переможцям натхнення, творчих ідей, перемог. Валентина Люліч відзначила також інших учасників дипломами, подарунками та книгами з авторським підписом, які чекатимуть на них у нашій книгозбірні. А саме: Віщик Христину, Геделику Надію, Джигалюк Вероніку, Єремейчук Рустама, Котяш Вікторію, Мисковець Романа, Поліщук Єлизавету, Харечко Катерину.

Директорка Світлана Патрикей вручила членам журі подяки і подарунки за співпрацю.

Для переможців та всіх присутніх було чудовим  сюрпризом музичний  супровід від  Іллі Кубая – соліста Рівненської обласної філармонії і виконавця авторських пісень та його чарівної дружини Яни.

Дякуємо всім учасникам конкурсу, членам журі і всім присутнім.