Рівненська обласна бібліотека для молоді організувала патріотичну годину пам’яті «Будем жити!» присвячену Василю Сліпаку для студентської молоді РКЕБу. Ми пам’ятаємо про цього героя,  який віддав своє життя за нас та долучаємо молодих людей більше дізнатись про визначні події та постаті української історії.

Ведуча розповіла, що Василь Ярославович Сліпак був без перебільшень всесвітньо відомим українським оперним співаком та солістом Паризької національної опери. На фронті під час новітньої російсько-української війни на Сході України, куди пішов добровольцем мав позивний «Міф». Також  був волонтером і учасником Революції Гідності. У бою в 2016 році загинув від кулі снайпера. Посмертно став кавалером ордена «За мужність» І ст., Героєм України, кавалером ордена «Золота Зірка». Йому було відведено 42 роки життя.

Спікерка підкреслила, що Василь Сліпак – це квінтесенція  добровольця, адже він мав повноцінне життя і пішов на фронт. Василь Сліпак дуже хотів, щоб Україна змінилася. Для того, щоб це сталося, на його думку ми повинні починати саме із себе. Бажаємо усім пам’ятати, що ми здатні змінювати нашу країну на краще та діяти. Дякуємо всім присутнім за увагу!