Рівненська обласна бібліотека для молоді спільно з кінодистрибуторською компанією “Артхауз Трафік” 20 квітня організували перегляд фільму для молоді. На захід також завітали вимушені переселенці з Чернігівщини та Херсонщини.

«Коротко кажучи» – нова романтична комедія з Австралії. За сюжетом головний герой стрічки, Тедді, завжди відкладає все на потім. Та, прокинувшись вранці після свого весілля, він виявляє, що здійснює стрибки в часі, – кожні кілька хвилин він переміщується в майбутнє на наступний рік свого життя. Час почав минати для нього з шаленою швидкістю. Усвідомлення важливості кожної миті, хоч і трохи запізно, але приходить до головного героя. Тепер важливо зрозуміти як виправити ситуацію та знову жити й усвідомлювати усе довкола щодня, а не час від часу.

Романтична комедія змушує задуматись, що ми мчимо по життю на автопілоті, кудись в світле майбутнє, а іноді варто просто зупинитись, щоб жити тут і зараз. Маса позитивних моментів у фільмі підняла молоді настрій на весь вечір.

Приємне спілкування в дружній, теплій атмосфері та веселий фільм оцінили всі учасники перегляду, а також озвучили свої пропозиції щодо вибору наступного фільму до перегляду.

До зустрічі на заходах молодіжки!