У Молодіжний простір НОТА, що функціонує на базі Рівненської обласної бібліотеки для молоді відбувся кінопоказ. Переглянули мультфільм «Віктор_Робот» в рамках дитячого кіно від «Чілдрен Кінофесту». Анімаційний фільм наданий українським кінодистриб’ютором «Артхаус Трафік» Arthouse Traffic.

🍿 Сюжет оповідає про фантастичне майбутнє. Штучно створена зірка, що забезпечує енергією всі сусідні планети, несподівано виходить з ладу. Але відремонтувати її може тільки той, хто створив це світило. А творцем є дідусь дівчинки Віки, який несподівано зникає. Дівчинка вирішує знайти свого дідуся, а на допомогу в пошуках їй приходить крихітний робот Віктор.Героїв стрічки озвучили зіркові українські актори Римма Зюбіна, Віктор Жданов, Василь Мазур, Богдан Бенюк, Анатолій Хостікоєв, Марія Аглоткова.

🍿 Спеціально для фільму були створені хітові саундтреки у виконанні відомих українських музикантів – Dakh Daughters, Антона Слєпакова («Вагоновожаті»), Мар’яни Головко та Марка Галаневича («ДахаБраха»). Композитор стрічки – Антон Байбаков.Запрошуємо поціновувачів інтелектуального кіно на кіноперегляди 😉.