З нагоди Дня Державного прапора України та Дня Незалежності України у обласній бібліотеці для молоді звучали патріотичні треки від рівненського музиканта Іллі Кубая. Молодий виконавець є солістом Рівненської обласної філармонії, Міського будинку культури, а також співочого гурту «Liberty». Крім того, з початку війни, співак брав активну участь у благодійних концертах.

Музична зустріч відбувалася у форматі питання-відповідь. Музикант розповів про напрацювання та подальші творчі плани, натхнення та підтримку. Ілля відзначив, що, нині, незважаючи на швидкий розвиток музичної індустрії, великою популярність серед молоді користуються саме патріотичні пісні.

Під час зустрічі рівненський музикант представив авторські твори «Молодий козак», «Солдат» та ін. Звучали також кавери на пісні Степана Гіги, Melovin, Олега Винника, Василя Зінкевича й В’ячеслава Хурсенка. До виконання української пісні «Ой у лузі червона калина…» долучилася поетеса-бард Валентина Слуквіна. Відвідувачі разом з музикантом Іллею виконали пісні «Додому» гурту «Kalush» й «Буде Весна» співака Макса Барських.

Під час заходу панувала дружня атмосфера. Дякуємо за прекрасну музичну подію та до нових зустрічей!