Фахівці Рівненської обласної бібліотеки для молоді провели розважально-пізнавальну гру «Про все на світі» для молодих батьків та дітей з числа внутрішньо переміщених осіб із зони бойових дій. Цікаві запитання до екологічного, зоологічного калейдоскопу й казкознавству чекали на учасників вікторини.

Захід розпочався із гри на знайомство та веселими руханками, що спрямовані створити сприятливу атмосферу для спілкування.

Що таке вітер? Яка тварина є міжнародним символом захисту тварин? Яка з ящірок має голос? У якого птаха хвіст має вигляд музичного інструмента? Яких комах називають «санітарами лісу»? Гра «Про все на світі», яку провели бібліотекарі молодіжки, покликана не лише розважати, а й навчати нашу молодь знати багато про природу, щоб її зберегти.

Захід спрямований також в ігровій формі поглиблювати знання учнів про український народний казковий фольклор, розвивати ерудованість та творчі здібності. Молоді батьки та діти взяли участь у конкурсах «У гостях у героїв казок та мультфільмів», «Упізнай казку», «Кращий знавець» тощо. За результатами гри учасники отримала солодкі дарунки. Дякуємо молоді за активність й уважність.

До нових зустрічей!