У Рівненській обласній бібліотеці для молоді відбулася творча зустріч з Оленою Павловою. На вечір натхнення завітали молодь, зокрема і внутрішньо переміщена. Модераторка познайомила присутніх з гостею, адже Олена Павлова – письменниця, художниця, журналістка, менеджерка культурних проєктів, авторка популярного комікс-персонажа Кота Інжира. Дитячі роки провела у Рівному, тут навчалася в Гуманітарній гімназії та Художній школі.

Першу поетичну збірку «Шкіра міст» презентувала у Києві за два тижні до повномасштабної війни. Тож на нашій зустрічі Олена зачитала кілька красивих і зворушливих поезій, розповіла про історію створення цієї книги, а також ми вдячні за подарований примірник з автографом для нашої бібліотеки, запрошуємо і вас, дорогі читачі знайомитися! А ще були справжні «книжкові ворожіння».

Багато спілкувалися, панував книжковий настрій і креатив, картинки з котиками, добра поезія, душевне світло та пухнастий настрій! Розмовляли про натхнення і любов до рідного міста як рушійну силу для творчості. Вчилися малювати кота Інжира, а біля малюнків писали свої мрії, головна з яких, щоб Україна перемогла.

Дякуємо за прекрасну емоцію вечора!