Сьогодні для студентів ДНЗ «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі» відбулася творча зустріч «Виборюй словом Україну. Сила поетичного слова Миколи Тимчака».

Микола Тимчак – поет, прозаїк, художник, скульптор, різьбяр, композитор, виконавець пісень, член Національної спілки письменників України, лауреат літературних премій імені Валер’яна Поліщука, Миколи Островського, Авеніра Коломийця, Грицька Чубая, Івана Низового.

Микола Михайлович розповів про свою родину, яка привила любов до України, творчий шлях. Зачитав вірш «Ангел» та присвятив його своїй рідній сестричці, яка померла маленькою від хвороби. Студенти дивилися відео-презентацію з творчими доробками автора, що знаходяться в різних куточках України. Микола Тимчак згадав як його прийняли в Національну спілку письменників України, коли ще не було видано ні однієї книги, а передмову до першої книги написав Іван Драч.

Прозвучала пісня у виконанні автора «Над Сибіром лечу», вірші «Не лишайте на сльози…», «Крок», «Не маючи в дитинстві телефону…».

Студенти з цікавістю слухали поета, задавали питання. Зустріч була цікавою, пізнавальною і затишною.

Дякуємо за неймовірні емоції.