У рамках урочистості з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек, що відзначається 30 вересня, працівники Рівненської обласної бібліотеки для молоді були відзначені за сумлінну працю, професіоналізм, внесок у збереження та розвиток національної культури і бібліотечної справи на Рівненщині.

🥰📚 Під час заходу були представлені найбільш важливі ініціативи, ідеї та проєкти трьох обласних бібліотек, які вони реалізовують від початку повномасштабного вторгнення, завдяки цьому залишаються активними та залучають своїх користувачів. Для молодіжної книгозбірні це діяльність волонтерського хабу, робота з ВПО та МП «НОТА» (Молодіжний простір НОТА), який підтримує молодь області у непростий час.

🥰📚 Вітали бібліотечних фахівців заступник голови Рівненської ОДА – Сергій Гемберг (Гемберг Сергій) , заступник голови Рівненська обласна рада – Олексій Бучинський (Олексій Бучинський), начальник Управління культури та туризму Рівненської ОДАЛюбов Романюк, голова Рівненської обласної профспілкової організації профспілки працівників культури України – Петро Давидюк та Рівненський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти.

Щиро дякуємо усім за привітання та теплі побажання! 🙂