Упродовж 9-10 листопада фахівці Рівненської обласної бібліотеки для молоді взяли участь у Х Школі професійної майстерності «Молодий професіонал бібліотеки для юнацтва, молоді». Навчання у онлайн форматі провела Державна бібліотека України для юнацтва на базі Житомирської обласної бібліотеки для юнацтва.


Вітанням учасників та цікавою доповіддю відкрила Х Школу професійної майстерності заступник начальника управління – начальник відділу молодіжної політики та національно-патріотичного виховання управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Департаменту культури, молоді та спорту Житомирської ОДА Людмила Гуменна.

Не менш цікавою виявилася відеоекскурсія Житомирською обласною бібліотекою для юнацтва, презентація досвіду успішних проєктів та урок жестової мови від фахівців юнацької книгозбірні.


Навчання було наповнене актуальною інформацією щодо особистості молодого бібліотекаря, так і командної роботи від провідних спеціалістів молодіжного центру «М-Формація», культурно-видавничого проєкту «Читомо», освітньої агенції KUBpsychology, експертів з місцевого самоврядування та розвитку територіальних громад та колег з різних куточків України.


Дякуємо за корисні знання та позитивний досвід участі у онлайн заходах!

Share:

administrator