До Дня захисників і захисниць України, а також Дня українського козацтва бібліотекарі сектору періодики та читального залу Рівненської обласної бібліотеки для молоді підготували низку тематичних інформаційно-просвітницьких заходів для молоді та всіх охочих.

Так, на музично-патріотичному сторітелінгу «На шляху до перемоги. Пісні вільних» учасники, студенти РФКІТ, мали змогу побачити як патріотична музика супроводжує наше життя. Дізнатися, яка музика була написана під час війни та як вона створювалася.

Під час історичної довідки «Пишаємося вами, воїни добра»ми поспілкувалися із студентами РФКІТ про відомі імена військових, які нас захищають і захищали. Адже вони живі, поки ми про них пам’ятаємо. І ми не маємо їх забувати.

На нашому “Патріотичному квізі” для молоді ВПУ 1 ми нагадали про важливі історико-культурні знамені дати, події, людей, книги та інші національні надбання. Команди активно змагалися і переможці отримали свою нагороду.

Ми вітаємо усіх захисників і захисниць України. Завжди пам’ятаємо про тих, хто віддав своє життя та здоров’я за Україну.

Дякуємо вам та закликаємо пам’ятати та говорити про захисників та захисниць.