У Рівненській обласній бібліотеці для молоді відбулося читання з собаками До книгозбірні завітала каністерапевт Тетяна Ковальчук разом із чотирилапою вихованкою, королівським пуделем Кендіс.

 Розпочали зі знайомства між собою, а пані Тетяна познайомила дітей із собакою та детальніше розповіла про неї. Так, наприклад на картинках були зазначені місця, де її можна чіпати та гладити, а де цього робити не варто. Кожен цікаво розповів історії про своїх домашніх улюбленців.

Ну і як же ж без читання у бібліотеці та ще й з Кендіс! Діти показували книгу, яку потрібно взяти і Кендіс приносила її, тоді кожен читав, навіть ті, хто спочатку соромився чи відмовлявся. Адже тварина одразу покращила усім настрій та створила дуже дружелюбну атмосферу. А ще це чудове заохочення до читання! Обрали різноманітні книги такі як «Українські народні казки про тварин», «Рукавичку», «Сон ведмедя», «Хитрий півень» та інші збірки.

Найменшим читачам було цікаво і вони встигли дуже здружитися з Кендіс, читання принесло багато задоволення. Дякуємо всім!