Виповнився рік від початку повномаштабного збройного вторгнення російської федерації на територію України. У зв’язку з цим у Рівненській обласній бібліотеці для молоді було проведено інформаційну годину «Рік незламності». Захід відбувся за участі студенської молоді Рівненського фахового коледжу економіки та бізнесу за спеціальністю «Облік і оподаткування» й «Фінанси, банківська справа і страхування».

Присутні обговорили найголовніші події та героїчні подвиги наших захисників, що назавжди закарбувалися в пам’яті українців. Ведуча акцентувала увагу молоді на історичних етапах становлення і розвитку української нації, що позначені численними прикладами зазіхань з боку північно-східного сусіда.

Крім того, присутні переглянули відеоматеріали, що зображують неймовірно складний і важливий рік в історії України. На завершення заходу звучала пісня «Сонце України» у виконанні української письменниці, перекладачки, авторки та виконавиці Валентини Люліч. Україна завжди пам’ятатиме своїх синів і дочок, які віддали свої життя за Перемогу.