«Сучасний медіапростір Рівненщини» – зустріч  поза ефіром (у онлайн форматі)   з   відомою медійницею Наталею  Демедюк  зібрав студенську молодь та  педагогів у Рівненському  технічному коледжі НУВГП. До організації заходу спільно з викладачем Світланою Малашкевич долучилася молодіжна бібліотека.

           Наталія Демедюк – генеральна директорка Медіа-центру «Третя столиця», викладачка кафедри журналістики та українознавства НУВГП, письменниця, художниця, журналістка, телерадіоведуча, авторка проєктів, лавреатка літературної премії М. Дубова та В. Поліщука, лавреатка міжнародної премії «Калинові мости» у галузі телерадіожурналістики та ін. Авторка трьох поетичних збірок, учасниця виставок живопису, скульптор-аніматор, учасниця фотовиставок, літературних альманахів, медіа-менеджер. 

           До розмови долучився також Олександр Хитров – співзасновник та продюсер Медіа-Центру «Третя столиця», начальник відділу роботи з громадськістю та ЗМІ Хмельницької АЕС, голова правління Українського Центру Європейської Освіти, викладач, член НСЖУ з 1997 року.

           Всі учасники були неймовірно активні, спілкувалися з пані Наталею та паном Олександром про медійну культуру, як створюються медійні центри, а також про фейки та об’єктивну інформацію, блогерство, коронавірус, можливість повномасштабної військової агресії  Росії, громадянську позицію, професійні якості журналістів тощо. Загалом теми стосувалися сьогоднішніх викликів і реалій нашого часу. Наприкінці четвертокурсники зачитали поезію пані Наталії, що стало справжнім сюрпризом.

           Дякуємо всім за цікаве та приємне спілкування!