В неділю, 10 квітня, у Рівненській обласній бібліотеці для молоді відбувся захід «Зустріч-знайомство молоді з внутрішньо переміщеними особами», зокрема серед присутніх буди переселенці з Київської області.

Присутня молодь познайомилася між собою в ігровій формі і поділилися думками щодо усвідомлення власної суперсили. Всі представники молодої генерації охоче висловилися щодо дрібниць, завдяки яким знаходять щодня привід для радості у такий складний час.

Фахівці молодіжки розповіли про діяльність бібліотеки вцілому та заходи, які відбуваються на її базі. Амбасадор молодіжного простору «НОТА», який функціонує на базі Рівненської обласної бібліотеки для молоді, представив його діяльність та розповів про можливості для молодого покоління. Члени Рівненської молодіжної міської ради та молодіжної платформи «Leap» також наштовхнули молодь на роздуми над такими питаннями:

  • що я можу зробити для розвитку молоді у нашій країні?;
  • які проєкти я можу реалізувати для її відбудови?

Молодіжний проєкт «Співанка» захопив всіх присутніх живою та драйвовою музикою. Серед виконаних композицій були такі пісні: «Ми діти України» ДекаДенс, «Країна мрій» Воплі Відоплясова, «Люди» Бумбокс, «Танець пінгвіна» Скрябіна, «Україна» Тараса Петриненка та інші.

Невимушена атмосфера у теплому молодіжному колі забезпечила відмінний настрій. Зустріч завершилася на позитивній ноті.