#щопрочитати #книга_дня #прокниги #Ulibrv

🎈«Ви і ваш малюк. Від зачаття до трьох років. Практичний порадник молодим батькам», автор – Наталія Стенкова
Звертаючи увагу на основні моменти, пов’язані з народженням і розвитком дитини, доглядом за малюком тоді, коли він здоровий і коли захворів, автор порушує ті питання, на які щодня доводиться відповідати лікареві, спілкуючись із батьками, і намагається доступно роз’яснити, чим зумовлена та чи інша порада. Призначена для батьків, ця книга може стати в пригоді й середньому медичному персоналу.

🎈 «Книга про здоров’я дитини та спокій її батьків. Практичний порадник молодим батькам», автор – Наталія Стенкова
Ця книга – надійний порадник та помічник для тих, кто збирається народити дитинку, і тих, хто виховує її. Слушні підказки даються для тих випадків, коли у малюка щось негаразд із здоров’ям, а лікаря поруч немає. Наведена інформация про роботу різних органів та систем дитини, а також перелічені симптоми захворювань допоможуть батькам розвіяти деякі сумніви щодо власної оцінки стану здоров’я малюка, заспокоїтися, почуватися впевненішими. Проте через усю книжку червоною ниткою проходить думка: єдине правильне рішення, як подолати хворобу, слід довірити лише лікареві!

🎈 «Я – мама», автор – Юрій Білопольський
Гортаючи сторінки цієї книжки, ви знайдете кваліфіковані відповіді фахівця на запитання: як поводитися під час вагітності, як народити здорову дитину, як доглядати за немовлям, та дізнаєтеся, що потрібно робити для того, щоб ваш малюк зростав здоровим і щасливим. Наше багатоілюстроване видання містить практичну інформацію про розвиток рухів та мовлення дитини від народження до двох років.

🎈 «Як бути класним татом. Історії та досвід відомих батьків », автор – Влад Головін
Куди зникли справжні чоловіки? Чому так багато розлучень і сиріт при живих батьках? Де поділися чоловіки, які хочуть і вміють виховувати та дбати про своїх дітей? Книжка розрахована на найширше коло небайдужих татусів, а також мам, які подарують книжку своїм чоловікам, аби ті знали, як стати крутими батьками.