🍁💙💛 Друзі, ось і настав час підбити деякі підсумки стосовно виготовлення нашим бібліотечним волонтерським хабом енергетичних смаколиків, калорійних міксів і чаїв для військових ЗСУ.

🍁💙💛 Спочатку ми сумнівалися чи вийде у нас, адже це в перші дні ставало лавиною запитань. Як готувати? Як пакувати? Де взяти продукти зрештою? А що як не вийде? А що як вони будуть не смачні, псуватимуться, розвалюватимуться? А коли люди не підтримають? Це був суцільний сумнів, але і величезне бажання все таки спробувати.

🍁💙💛 Ми оголосили збір продуктів, коштів і почали шукати рецептури, які будуть для нас оптимальними. Ми почали обговорювати варіанти пакування і фасування. І ось #цейденьнастав. Ви почали нести нам продукти. Щораз це було дуже зворушливо і з кожним пакуночком, з кожним ящиком наша мотивація зростала. Ми почали виготовлення. Ми робили колобки, куштували масу, щось додавали, щось віднімали, прагнули до структури і розміру продукту, який не буде розсипатись, приминатись, не буде липким, буде максимально збагаченим вітамінами і мінералами, максимально калорійним і смачним. І ми робили.

🍁💙💛 Порцію за порцією, замовляли нові і нові зіп-пакети для пакування і наклейки на них. Відвозили ящичок за ящичком аж поки на вулиці не встановилась стабільно тепла погода. Тоді ми зупинилися, стало страшно, що продукт в теплі псуватиметься. В період з перших чисел березня і до червня нам, завдяки вам усім, вашій активній допомозі і участі, вдалося виготовити 2200+ пакетиків з енергетичними колобками і 2000+ пакетиків з міксами горішків і сухофруктів. 🍁

💙💛 За вагою це приблизно 440 кілограм колобків та близько 300 кілограм міксів. Коли ми підрахували цю кількість, ми самі були трохи шоковані, адже тільки уявіть, яку колосальну допомогу надали нам саме ви усі, скільки кілограм, ящиків, банок продуктів нам принесли!

🍁💙💛 Зараз, оскільки настав холод, ми вирішили спробувати знову. Може, не так багато, стільки скільки вдасться, але ми розуміємо важливість цієї справи, ми чули вдячні відгуки наших котиків і ми готові спробувати знову!

🍁💙💛 Отже, нам потрібні:😋 Грецькі горіхи (бажано очищені) 😋 Арахіс😋 Зернята соняшника і гарбуза (очищені)😋 Чорнослив😋 Інжир😋 Фініки😋 Курага😋 Родзинки😋 Насіння кунжуту, льону, мак, чіа, кокосова стружка😊

Якщо ви хочете допомогти, але не можете купити продукти, будемо дуже вдячні за посильний донат на карту:

👉 4149 4991 3395 8221 Приват

👉 4441 1144 5212 5113 Моно