🎭 27 жовтня о 15:00 запрошуємо вас на Театральну вітальню “Формула успіху Народного артиста України Володимира Петріва”.

🎭 Будемо тепло спілкуватися та ставити питання.

🎭 Володимир Юліанович Петрів – відомий український театральний діяч, директор і художній керівник Рівненський обласний академічний музично-драматичний театр, лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка. Цікавий та непересічний актор. Володимир Петрів знімався у фільмах київської кіностудії ім. О. Довженка: «Ще до війни», «Вир», «Купальські бувалиці», «Україна в вогні» та інших.

🎭 Значимою у житті артиста стала роль Богдана Хмельницького у виставі «Берестечко» за історичним романом Ліни Костенко. За її створення у березні 2008 року разом з режисером-поставником Олександром Дзекуном він і отримав Національну премію України Імені Тараса Шевченка. Творчу роботу Володимир Петрів поєднує з педагогічною. Є професором Словацької академії мистецтв (м. Банська Бистриця, Словаччина), працює з курсом студентів Рівненського державного гуманітарного університету.

🎭 Як режисер Володимир Петрів здійснив постановку чисельного ряду вистав Рівненського обласного академічного українського музично-драматичного театру.

🎭 Одним з останніх проєктів стала вистава “Зерносховище” за п’єсою Наталки Ворожбит, яку готували режисери Максим Голенко з Одеси та Володимир Петрів з Рівного. В період війни вони змогли об’єднали творчі зусилля двох українських театрів – Одеського та Рівненського.