У Рівненській обласній бібліотеці для молоді спільно з МП «НОТА» відбувся майстерклас з майстерності актора та сценічної мови за участі акторки і тренерки Ксенії Муріної. Завітали усі бажаючи покращити навички володіння акторськими здібностями, власною мімікою та красивим мовленням – молодь та поціновувачі театрального мистецтва.

Ксенія Муріна  ̶  акторка Рівненського обласного академічного музично-драматичного театру. Закінчила Київський національний університет театру, кіно і телебачення ім. І. Карпенка-Карого. Також працює тренеркою з основ майстерності актора, сценічного мовлення та ораторського мистецтва. У Ксенії є телевізійний досвід (канал ITV), навички професійної озвучки та дубляжу, практика роботи з дітьми у модельній школі «Панна».

Зустріч розпочали зі знайомства. Після цього відбувалося виконання різноманітних  вправ, що  спрямовані на розминку м’язів обличчя, артикуляційного апарату, чіткості та гучності голосу. Під час виконання Ксенія пояснила для чого актору потрібні ті чи інші вправи. Без постійної роботи над мімікою та голосом навіть талановитий актор не приверне до себе уваги, глядачі не помітять його. Як зазначила наша гостя під час тренування, не потрібно соромитися, коли виконуєш вправи, бо у актора, який хоче бути успішним на сцені не може бути нічого скромного.

Дякуємо за цікаву та непересічну зустріч Ксенії та всім, хто завітав! З радістю чекатимемо на вас ще!