✔️👶 Супербатьки. 75 успішних стратегій виховання
«Супербатьки» — повний посібник з виховання, побудований на дотриманні 75 досить простих, однак по-справжньому ефективних правил. У ньому ви знайдете безліч корисних практичних порад стосовно розв’язання проблем, з якими батькам доводиться стикатися мало не щодня. Йдеться, зокрема, про аналіз можливих сценаріїв поведінки, приклади розподілу обов’язків в родині, принцип визначення основних пріоритетів. Досить докладно розповідається про такі ключові у справі виховання дітей техніки, як переосмислення, емпатія, повторення, справедливе попередження, припинення дії, винагорода, тренування емоцій. Загалом мета цього видання — допомогти вам створити сімейне життя своєї мрії.

✔️👶 Як ми псуємо наших дітей

Авторка з височини свого професійного й батьківського досвіду буквально «по поличках» розкладає всі хибні переконання, що здатні зашкодити маленькій особистості, світогляд та моральні засади якої лише починають формуватися. Ця збірка є надійним помічником та мудрим порадником для всіх, хто прагне створити сприятливу атмосферу в родині. Книга розбиває на друзки стереотипи про виховання: те, що здавалося перевіреним та дієвим методом, насправді є нічим іншим, як прикрою помилкою, яка з часом може призвести до негативних наслідків. Праця Наталії Царенко не лише вказує на недоліки та похибки у стосунках з дітьми, але також пропонує шляхи їх подолання і заохочує до позитивних змін.

✔️👶 Малюк та бюджет. Як українським батькам виховати фінансово успішних дітей
У цій книжці зібрано головне з досвіду провідних західних фахівців, а також із десятків статей щодо фінансової грамотності. Автор наводить адаптовані ігрові вправи та історії, якими можуть скористатися українські батьки.
«Малюк та Бюджет» – це огляд семінарів, курсів, книжок, мультиків, фільмів, історій на тему дитячих фінансів і підприємництва. Це розмови з українськими батьками різного достатку, яких об’єднав позитивний досвід у навчанні власних дітей і готовність його оприлюднити.
Якщо батьки володітимуть цією інформацією, то діти навчаться розумно управляти своїм грошима протягом усього життя.

✔️👶 Як ми з’являємося на світ
Ця енциклопедія розповідає про найбільше диво світу — появу нового життя. Книга дає відповіді на найрозповсюдженіші дитячі запитання. Що відбувається після того, як тато і мама зустрічають одне одного? Як проходять пологи і що чекає на родину після народження дитини? Якими бувають новонароджені малюки і що вони відчувають?

✔️👶 Дитина у світі емоцій
Ця книга написана для батьків, які прагнуть розуміти свою дитину, допомогти їй навчитися контролювати свою емоційну поведінку, хочуть дізнатися, що таке емоційний інтелект і як він формується. Дорослі дізнаються, чому в дітей виникають істерики, агресія, страхи і як слід поводитись у подібних ситуаціях.

✔️👶 Поради батькам і педагогам. Маленькі непосиди. Гіперактивні діти
Книжка містить методичні рекомендації й корисні поради батькам, які виховують гіперактивних дітей і дітей з дефіцитом уваги. Автор розповідає про причини і прояви гіперактивності, сучасні методи та технології корекції поведінкових порушень.

✔️👶 Привіт, маля!
Гарно ілюстрована книжка-довідник для всієї родини про маленьке дитятко, що от-от з’явиться на світ і стане новою людиною. У цій книзі ми зустрічаємо маму, тата, Старшого брата і Меншу сестричку — і Маля у маминому животику.
Книжка написана як для дітей, у яких незабаром з’явиться молодший братик чи сестричка, так і для всієї родини. Читаючи її, можна дізнатися багато корисного, а ще — поговорити про те, що турбує усіх членів родини.