Згідно з Указом Президента України у лютому відзначається пам’ятний день на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні. З цієї нагоди у Рівненській обласній бібліотеці для молоді відбувся захід «Небесня сотня: на варті пам’яті» за участі студентської молоді ДВНЗ Рівненського коледжу економіки та бізнесу.

Бібліотекарка розповіла хронологію трагічних подій Революції Гідності, що розгорталися стрімко та непередбачувано: від мирної ходи – до масових розстрілів, від мирних домовленостей – до нещівної пожежі у Будинку профспілок на Майдані та зупинки руху метро. У рамках заходу вшанували пам’ять і наших земляків, котрих втратила область під час Революції Гідності: Георгія Арутюняна, Валерія Опанасюка, Олександра Храпаченка, Івана Городнюка.

Молодь переглянула документально-музичний фільм «Україна. Майдан. Перезавантаження» про події Майдану і Революції Гідності зимою 2013–2014 рр. на оригінальному авторському відеоматеріалі військового кореспондента Руслана Ганущака.

Мужність і патріотизм  Герої Небесної Сотні займає чільне місце на сторінках історії українського народу та має залишатися у пам’яті багатьох поколінь. Світла та вічна пам’ять воїнам, які віддали життя за Україну. Герої не вмирають!