У Рівненській обласній бібліотеці для відбулася «Творча зустріч із Анатолієм Кичинським» для студентів Рівненського фахового коледжу економіки та бізнесу, викладачів коледжу та всіх поціновувачів живопису й поезії.

Модераторка розмови представила нашого гостя. Анатолій Кичинський – член Національної спілки письменників України, член Асоціації українських письменників, почесний член Національної спілки художників України, лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка. До того ж, пан Анатолій родом з Херсонщини, проте через війну був змушений переселитися до Рівного.

Автор розповідав про себе, про літературну творчість, про систему художніх образів, декламував вірші зі збірки «Сотворіння цвіту», коментував картини, які були продемонстровані на презентації, ділився досвідом, розповідав історії з життя. Крім того, відповідав на питання, а саме розповідав про вправи, які потрібно виконувати для розвитку письменницьких здібностей, а також які риси характеру сприяють розкриттю таланту.

У невимушеній атмосфері кожен мав можливість зарядитися позитивом і отримати порцію натхнення для розкриття свого творчого потенціалу.