Про новий роман української письменниці Ксенії Циганчук «Хто тебе вбив?» сьогодні розмовляли з авторкою та студентською молоддю Рівненського коледжу економіки та бізнесу у Рівненській обласній бібліотеці для молоді.

Відбулася цікава презентація у форматі діалогу, ведуча представила Ксенію. Вона є вже відомою авторкою з м. Рівне, лавреаткою Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова» (2016), лавреаткою літературної премії ім. Михайла Дубова у номінації «Проза» (2017).

Присутні поставили чимало запитань та дізналися  про написання нового роману, про початок літературного шляху, досвід та реальні спостереження і події, які Ксенія вкладає у свої твори, найскладніший етап у написанні книги, персонажів та їхні імена та багато інших цікавих історій та деталей із письменницького життя Ксенії Циганчук.

Також авторка представила учасникам події цікаві інтерактивні ілюстрації, адже спробувала скористатися нейромережами, щоб створити візуалізацію своїх героїв з нового роману «Хто тебе вбив?». Часом кумедні, недосконалі, а іноді вдалі образи героїв, це було цікаво побачити і почути. Дякуємо усім присутнім за хорошу атмосферу, активність, а Ксенії за співпрацю та чудову подію!