Після вчорашнього аншлагу із багатогранною Євгенією Гембаровською, у рамках  Всеукраїнського тижня дитячого та юнацького читання, Рівненський ліцей №12 запросив молодіжку та авторку ще на цикл заходів до учнів перших класів. Таким чином, відбулися окремі зустрічі з пані Євгенією Гембаровською «Пластилінове диво» на основі авторської книги «Пластилінові цифри».

Тематика одна, але кожен захід мав свою неповторність, характер та креатив. Так, дітки 1-Д класу (класний керівник Тетяна Миколаївна Талащук) дивували своєю фантазією та ерудицією, захоплено спілкувалися та творили. Учні 1-А класу (класний керівник Віра Богданівна Лапчук) були дуже активними і навіть танцювали із пані Євгенією та своїм вчителем під патріотичну пісню, створили неповторні роботи із пластиліну.  А дітки із 1-Г класу (класний керівник Лариса Василівна Іванюк) створили свою виставку пластилінових робіт, радо розгадували авторські загадки та захопливо слухали свою другу маму  ̶ Ларису Василівну, яка декламувала вірші Євгенії Гембаровської. Багато сміялися, креативили, змагалися у кмітливості та творчості.

Євгенія Гембаровська подарувала малечі святковий настрій, надихнула на подальші пластилінові досягнення під час канікул, адже багато діток придбали собі її  розумні книжечки. Останній робочий день видався на славу! До нових цікавих зустрічей!