17 квітня
🌸 14:00 – у відділі сімейного читання відбудеться заняття з вивчення української мови у рамках навчально-літературної платформи «Живи українською».

18 квітня
🌸 10:00 – у читальному залі відбудеться навчання з домедичної допомоги для працівників бібліотеки для молоді спільно з Навчально-методичним центром цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Рівненської області (майстри виробничого навчання Ольга Юра та Андрій Мущук)

🌸 15:00 – у відділі сімейного читання відбудеться Дитяча студія з вивчення англійської мови «Happy English with Lucky and Cupcake» (для учнів 1-4 класів).
🌸 16:00 – у молодіжному просторі «НОТА» відбудеться зустріч з психологом.

19 квітня
🌸 15:00 – у відділі абонементу відбудеться заняття з вивчення української мови у рамках навчально-літературної платформи «Живи українською».
🌸 16:00 – у читальному залі відбудеться заняття зі стародавньої китайської гімнастики «цігун» із сертифікованим інструктором школи Чжун Юань Цігун Оленою Ковальчук.

20 квітня
🌸 11:00 – у відділі сімейного читання відбудеться Школа раннього розвитку «Мамине сонечко».
🌸 14:00 – у ВСП «Рівненський технічний фаховий коледж НУВГП» відбудеться поетична зустріч з Юрієм Матвійчуком «Сплять музи на крилах вітрів».
🌸 16:00 – у секторі періодики відбудеться «Open to opera! Музичний салон живої музики» за участі солістки Рівненської обласної філармонії Анастасії Янцур.

21 квітня
🌸 10:00 – у соціальній мережі Facebook буде опубліковано відео «Обласні Близнецькі читання» в рамках промоції читання до 90 років від дня народження видатного українського прозаїка Віктора Близнеця у співпраці з Русивельським ліцеєм Гощанської селищної ради.
🌸 11:00 – у відділі сімейного читання відбудеться майстерклас «Як Великдень на дворі, то й писанка на столі» для вчителів мистецької галузі шкіл Олександрійської сільської ради за участі хору Рівненської дитячої музичної школи №1 ім. Миколи Лисенка.
🌸 16:00 – у молодіжному просторі «НОТА» відбудуться настільні ігри.

23 квітня
🌸 11:00 – у читальному залі відбудеться заняття зі стародавньої китайської гімнастики «цігун» із сертифікованим інструктором школи Чжун Юань Цігун Оленою Ковальчук.
🌸 16:00 – у молодіжному просторі «НОТА» відбудеться Благодійний концерт гурту «Батя розслабся» від юнацького РепетоДжему.

📚 Книжково-ілюстративні виставки:
📗 “Весна починається з книги”: популяризація нових книжкових надходжень
📗 “Маленьке свято для жіночої душі”: популяризація сучасної жіночої прози
📗 “Містика: реальна нереальність”: новинки сучасної літератури
📗 “Книг незмірна глибина” (23 квітня – Всесвітній день книги і авторсього права)
📗 “Світле свято Воскресіння”
📗 “Неповторний світ дитинства” (90 років від дня народження Віктора Близнеця, видатного українського прозаїка)
📗 “Вчимося бути батьками”
📗 “Прес- калейдоскоп”