У Рівненській обласні бібліотеці для молоді відбулася вікторина з медіаграмотності «НотаЄнота» спільно з  МП «НОТА».  Захід проведений в рамках програми  «Мріємо та діємо», що впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX. Зіграти у антифейкову інтелектуальну гру до нас завітали студенти спеціальності «Інформаційні технології» Рівненського коледжу економіки та бізнесу.

 Ведучі поянили, що «НотаЄнота» – це командна гра для тих, хто хоче навчитися розпізнавати ворожі впливи та російські фейки. Розвивати критичне мислення ще цікавіше, веселіше та корисніше, якщо це робити через гру. Місія кожної гри «Врятувати Єнота з інформаційного полону!». Кожне питання у грі має контекст, пояснення, додаткову інформацію, структурування причинно-наслідкових зв’язків. У сучасному світі важливо швидко та ефективно «докопуватися до суті» та перевіряти інформацію.

Гра пройшла дуже круто, сподобалося усім учасникам, викликало бурхливі обговорення і зацікавлення! Дякуємо усім за активність!