🖋🔎 Знайомимо Вас з новим науково-популярним виданням «Журавлі. Переосмислення новітньої історії України» Володимира Білінського, українського публіциста, дослідника історії, автора декількох історичних бестселерів.


🖋🔎 В цій книзі, торкаючись важливого завдання переосмислення національної історії українців та їх предків автор правдиво, по-новому його розкриває. Висновки автора ґрунтуються на аналізі й зіставленні історичних фактів, які він дослідив з архівних джерел, перелік яких подано в кінці видання.

🖋🔎 Книга складається з трьох частин. Перша висвітлює дослідження роду Білінських з 1421 року. У другій розкриваються цікаві факти про відомих в Україні військових діячів: Нестора Махна, Олексія Береста та інших, а також розміщені дослідження автором подій голодомору 1932-1933 років, Другої світової війни й перших післявоєнних років. В третій частині подано першу частину нового історичного роману «Журавлі», який також присвячений подіям Другої світової. Читайте, пізнавайте, досліджуйте правдиву історію нашої держави.