У Рівненській обласній бібліотеці для молоді та молодіжному просторі «НОТА» відбулося відкриття виставки графічних робіт (НЕ)ЗНАЙОМЦІ Софії Віюк.

Софія Віюк – молода художниця та ілюстраторка з Рівного. Має фахову художню та архітектурну освіти. У 2022 році презентувала Україну на Тижні мистецтва (Semana Proffesional  del Arte) в місті Об’єдо (Іспанія). Її робота була присвячена темі війни в Україні. В якості ілюстратора співпрацювала з українськими видавництвами #книголав  та «Видавництво».  (НЕ)ЗНАЙОМЦІ – це перша персональна виставка Софії, Дуже приємно, що вона відбувалася саме у нас!

Завітали усі бажаючі, а також близькі Софії. Під час відкриття вона розповіла про процес створення цих робіт, як її надихає малювати людей, яких вона бачила вперше, адже саме це і є задумом серії робіт (НЕ)ЗНАЙОМЦІ. Також дізналися, що вона любить і може малювати у будь-якому настрої – і у хорошому, і коли трапляється щось негативне у житті. Після презентації авторки можна було поспілкуватися, зробити фото, поставити запитання. Варто зазначити, що усім дуже сподобалося, а   відвідувачі бібліотеки, що приходили протягом дня були у захваті.

Дякуємо усім, а якщо ви ще не бачили, то обов’язково до нас завітайте!