Разом з учасницями говорили про віру в себе, свої мрії та їх реалізацію на прикладі книги “Жінка, яка має план” Мей Маск.

Мей Маск — вишукана, чарівна та непосидюча красуня 73 років, мама успішних трьох діток та 12 онуків. У 69 років вона стала обличчям косметичної компанії CoverGirl, опинилася на білборді на Таймс-сквер. Вона завжди надихає та підтримує своїх дітей: родина для неї — все. Її життя виглядає блискуче, навіть хтось може позаздрити такому успіху.

Але наші учасниці клубу дізналися, що у Мей було 9 років сімейного життя, яке було сповнене аб’юзу і знущання над собою партнера. Важливо пам’ятати, що у насиллі завжди винен агресор. Після такого досвіду Мей Маск знайшла сили в собі і не лише продовжила щасливе життя, але і зробила його в рази краще.

Надихнувшись книгою “Жінка, яка має план” , наші super girls почали створювати свої дрімборди – візуальні картинки того, про що мріється. Це було творчо, продумано, далекоглядно! Сподіваємося, що у наших читачок все вийде, адже план — це перша сходинка до реалізації своїх мрій! Сьогодні ми запустили ці мрії в життя!!!

До наступних цікавих зустрічей у стінах Рівненської обласної бібліотеки для молоді!

#ulibrv#Читай_з_нами#readcaster#щопрочитати#молодіжка_радить_прочитати#молодь_читає

#молодіжка_запрошує#твориморазом#цікаве#длямолоді#ulibrv_радить