Бізнес та гроші оточують нас всюди, тож з дитинства важливо, щоб діти вчилися та розуміли фінансову грамоту. Адже це може стати ключем до успішного життя у майбутньому. З такою ідеєю створилася книга Тетяни Фінкевич “Телескоп: Дітям про бізнес” – надихати дітей проявляти  підприємницькі навички, бути впевненими у своїх силах.

Тетяна Фінкевич –  мама трьох дітей, яка захотіла виростити їх успішними. Книжка готувалася до друку до війни у Херсоні, фінальні етапи підготовки відбувалися в складних умовах. Маючи освіту маркетолога, досвід педагога та журналістське минуле, Тетяна написала особливу мотиваційну книгу для дітей, яка б читається на одному подиху

Разом з учнями авторка обговорила про різні види бізнесів, які вони знають. Чи користуються  соціальними мережами, якими, та чи знають, що контент-мейкери, за якими вони слідкують заробляють гроші з їхніх переглядів.

Також на прикладі головних героїв книги розглянули як обрати бізнес. Відповідали на запитання для кого створюватимемо його, як підібрати послуги та покращити їх, а ще зробити різноманітний асортимент та важливість локації та гнучкості бізнесу.

Діти були активно залучені у обговорення та висували свої ідеї та думки. Дякуємо пані Тетяні за таку цікаву зустріч.