5 листопада колектив Рівненської обласної бібліотеки для молоді став слухачем «Форуму Культура 2.0». До прямого ефіру, що відбувся у соціальній мережі Facebook, мали змогу долучитися усі хто бажав послухати про цікавий досвід роботи місцевих та українських закладів культури.

Темою спілкування були кращі практики Рівненських інституцій та успішні кейси міст та проектів в часи кризи, які являються місцями тяжіння культури з сміливими рішеннями та шаленою енергетикою.

Кращі Культурні Практики Рівненщини й досвід роботи колег з інших міст України – Дикий Театр, Київ, Одеський Художній Музей та Одеса загалом. Спікери поділилися цікавим досвідом втілення крутих проектів таких як: «Таємничі підземелля Рівного», «Кулінарна спадщина Рівненщини: МАЦИК», «Via Regia Ukraine», «EnergyArtFest», Городище Оствиця «Yes Academy Ukraine 2020», розповіли про пошук антикризових інструментів для успішного розвиток вже існуючих проектів.

Дякуємо організаторам й спікерам за цікаву й змістовну інформацію. Ми неймовірно раді, що є люди, які не дивлячись ні на що, продовжують шукати і втілювати ідеї покращення рідного міста й розвитку культурної сфери.