У Рівненській обласній бібліотеці для молоді відбулася непересічна подія, адже ми мали честь презентувати Кінопроєкт «Михайло Носаль – 135 років від дня народження великого рівнянина». У його рамках відбулося представлення документальної стрічки «Михайло Носаль». До книгозбірні завітали гості, які приймали безпосередню участь у створенні фільму. Ми раді були вітати журналістку Валентину Романюк, дослідницю Галину Данилюк, актора Сергія Романішина. Також з приємністю зустрічали учнівську молодь ЗОШ №18 м. Рівного.

Ведуча заходу представила присутнім усіх спікерів та озвучила вступне слово. Носаль, зазначила вона – відомий священник, травознавець, фітотерапевт та Почесний громадянин Рівного. Відтворення науково та історично достовірного кінопортрету Носаля, вшанування знаної на Волині та за її межами постаті до ювілею є справді знаковою подією.

Під час зустрічі усі присутні переглянули дві частини документального кіно. Наші гості надали фахові коментарі, відповідали на запитання та розповіли чимало цікавого про Михайла Носаля. Приємно, що молодь дуже позитивно відреагувала на запропоновану тему та виявила свій інтерес.

Велика вдячність нашим гостям та аудиторії. Чекаємо нових зустрічей!