У нас сьогодні були непосидючі та приємні гості і ми дуже радіємо, коли до нас приходять, щоб познайомитися та стати читачами. Завітали учні  IT Step School (Рівне). Вони виявилися дуже активними, допитливими та створили хороший настрій.  

Бібліотека – це різноманітні сучасні послуги, сервіси та активний простір. Наша бібліотекарка розповіла про те, які саме послуги можуть надати усі відділи книгозбірні, наприклад віртуальна довідка чи електронний каталог, якщо користувач не має змоги прийти до бібліотеки, але потрібно оперативно знайти інформацію в фондах, тощо.

Під час екскурсії у доступному та інтерактивному форматі познайомилися із  роботою, структурою, фондами та наявними е-ресурсами, щоб скласти загальне враження про Рівненську обласну бібліотеку для молоді та показати, що у нас є багато цікавого для користувачів. Особливу увагу привернув відділ сімейного читання, адже саме там можна знайти найбільше актуальних цікавинок для наших найменших читачів. Дякуємо за відвідини! Ми чекатимемо вас і надалі!